Suurenna fonttiaPienennä fonttia
Eläkeliitto

Keski-Suomi - Ajankohtaista

Kevätmatka Unkariin, TÄYNNÄ, ilmoittaudu pikaisesti varasijalle!

(lisätty: 03.10.2017)

Tervetuloa matkallemme Unkariin ja Itävaltaan 23.-27.4.2018.

Matkareittimme kulkee Budapestin kautta nauttimaan suositun Balatonin alueen annista.
Balatonilta matkaamme Itävaltaan, Euroopan kauneimmaksi kaupungiksi kutsuttuun Wieniin.

Matkallamme vierailemme mm. Herendin posliinitehtaalla, Festeticsin palatsissa ja Pannonhalman benediktiiniluostarissa, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde. Retkikohteenamme on myös Itävallan kuulun keisarinnan Sissin asuinlinna Schönbrunnin palatsi.

Matkaesitteen näet tästä.

Alustavan matkaohjelman näet tästä.

Ilmoittaudu matkalle mukaan soittamalla puh. 044 242 0018 tai sähköpostitse toimisto.keski-suomi@elakeliitto.fi.

Matkamme on nyt täynnä, otamme kuitenkin mielellämme ilmoittautuneita varasijoille. Ilmoittautumalla varasijalle, olet ensimmäisenä jonossa tälle hienolle matkallemme.